Bereidingswijze
Kippenvlees, tomaten en pasta vermengen met de dressing. Worteltjes erdoor scheppen en met kervel bestrooien.
Aantal personen
1.00
Ingrediƫnten
50gr. gekookte pasta, 100gr. koude en in reepjes gesn. kipfilet, 100gr. grof ger. worteltjes, 2el verse sinaasappelsap,1 ontvelde tomaat in blokjes, kervel, dressing: 1tl halvanaise, 1tl olie en 1tl azijn. aanlengen met 1el water en op smaak brengen met zout, peper en kruiden.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
123463
Homepage ID
9242
Smaak
N
Teller
3243
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De worteltjes 10 min. marineren in het sinaasappelsap.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht