Tomatensaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/10/1999 - 11:45
Bereidingswijze
Smelt de boter in een hoge schenkkan in 1 minuut in de magnetron op vol vermogen.
Roer met een glazen roerstaaf de bloem er door tot een glad papje,voeg water en bouilonpoeder (of restje jus) en de tomatenpuree toe. Verwarm 2 minuten op vol vermogen. Doe de kruiden erbij en het cupje koffiemelk en zet de saus nog even in de magnetron tot net tegen koken.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
1 eetlepel tomatenpuree
15 g boter
15 g bloem
1 1/2 dl water of restje jus
1 kleine theelepel bouillonpoeder
takje tijm
takje peterselie
zout
cupje koffiemelk
Leuke tips
Heerlijk bij pasta met gehaktballen.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
123462
Homepage ID
8616
Smaak
N
Teller
297
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
gouwe