Spaghetti Met Wijn En Rundsvlees

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/10/1999 - 00:30
Bereidingswijze
Snij het spek in dobbelsteentjes en bak die op een klein vuurtje uit in de vetsstof en de olie tot ze knapperig en goudbruin zijn. Giet het vlees en de groenten in een zeef af en vang de marinade op. Doe vlees en groenten bij het spek en roerbak alles op een sterk vuur. Giet er de marinade, vleesbouillon en de rest van de rode wijn bij, kruid met peper en zout en laat 15 minuten zachtjes pruttelen. Roer voor het serveren de parmezaan door de saus.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een leuke combinatie.
Ingrediƫnten
Spaghetti voor 4 personen, 250 g rundsvlees, 100 g wortel, 1 ui, 100 g bleekselderij, 2 laurierblaadjes, 6 jeneverbessen, 6 peperbolletjes, 3/8 l rode wijn, 100 g gerookt spek, 1 eetlepel boter, 1 eetlepel olie, 1/8 vleesbouillon, peper en zout, 3 eetlepels geraspte parm. kaas.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
123455
Homepage ID
8849
Smaak
N
Teller
318
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij het vlees in fijne reepjes. Schrap de wortelen en pel de ui. Was de selderij en hak alle groenten fijn. Doe de groenten in een kom, voeg er de reepjes vlees, de rode wijn, de laurier, de peperkorrels en jeneverbessen bij en laat alles 1 uur trekken in de kruidige marinade.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jeanlukske