Spaghetti Met Broccoli En Tomaten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/10/1999 - 00:26
Bereidingswijze
Was de broccoli en verdeel de groente in roosjes. Blancheer deze 2 a 3 min. in kokend gezouten water. Giet ze af in een zeef, spoel ze met koud water en laat ze uitlekken. Pel de knoflook en hak de teentjes fijn. Verhit de olie in een pan en fruit de knoflook daarin onder voortdurend roeren aan. Voeg de gepelde tomaten toe en kruid met peper,zout en een snuifje suiker. Laat 15 a 20 min. op een middelhoog vuur inkoken en zet dan de mixer erin. Roer de uitgelekte broccoliroosjes en de gemalen kaas door de saus en breng deze nogmaals op smaak met peper en zout. Bestrooi de saus voor het serveren met fijngehakte peterselie.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Italiaanser kan het niet.
Ingrediƫnten
500 g broccoli, peper en zout, 2 teentjes knoflook, 2 lepels olijfolie, 1 blik tomaten (500 gr), snuifje suiker, 3 eetlepels geraspte kaas, 2 a 3 eetlepels gehakte peterselie.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
123454
Homepage ID
8849
Smaak
P
Teller
302
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jeanlukske