Champignonsoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/10/1999 - 00:14
Bereidingswijze
Champignons schoonmaken, wassen en in schijfjes snijden. Boter smelten in een grote pan en op een hoog vuur champignons fruiten, Uiensnippers toevoegen en onder voortdurend roeren ook even laten aanstoven dan water en bouillonblokjes toevoegen en 15 min. laten doorkoken. Soep binden met maizena express en nog even laten doorkoken. Yoghurt toevoegen en laten doorwarmen, maar niet meer koken. Garneren met peterseliesnippers.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
500 gr. champignons, 1 grote ui (fijngesnipperd), fijngesnipperde peterselie, 1 dl yoghurt, 2 soeplepels maizena express, peper en zout, 1,5 l water, 2,5 kippenbouillonblokjes.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
123451
Homepage ID
8849
Smaak
N
Teller
487
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jeanlukske