Bereidingswijze
Pel de clementines en verdeel ze in partjes. Stoof deze aan in wat boter en voeg er de suiker, het water en de Grand Marnier aan toe. Laat eens goed opkoken. Serveer in diepe borden met een bolletjes vanille-ijs en besprenkel met de chocoladesaus Chocoladesaus verkrijgt men door deze in een potje te smelten au bain maree
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eenvoudig en lekker
Ingrediƫnten
8 clementines, 4 soeplepels Grand Marnier, 4 klontjes suiker, 4 soeplepels water, chocoladesaus, 4 bolletjes vanille-ijs, wat boter.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
123448
Homepage ID
8849
Smaak
Z
Teller
363
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht