Hete Vruchtensalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/09/1999 - 23:56
Bereidingswijze
Schil de sinaasappelenen snij deze in dunne plakken, verwijder tevens de pitten. De appelen schillen, van het klokhuis ontdoen en in stukjes snijden. Smelt de boter in een pan, en roer er de honing en het citroensap door. Stoof in dit vocht de appelstukjes gedurende 5 minuten, voeg de schijven sinaasappel, de frambozen en de stukjes ananas erbij en warm deze kort mee op. Hak de walnoten grof. doe de vruchtensalade in een schaal en strooi er de gehakte walnoten over.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een tropisch nagerecht van bij ons!!!!!
Ingrediƫnten
2 sinaasappelen, 250 g appelen, 15 g boter, 50 g honig, sap van 1 citroen, 300 g frambozen, 250 g stukjes ananas, 20 g walnoten.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
123446
Homepage ID
8849
Smaak
P
Teller
198
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jeanlukske