Eendenlever.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/09/1999 - 23:30
Bereidingswijze
Klop de eieren los in melk en dompel de sneden brood in het mengsel.Bak de geweekte sneden in olie,laat ze goed uitlekken na het bakken en halveer de boterhammen.Snijd een appel in partjes en vervolgens in zeer fijne schijfjes.Bak de plakjes en bestrooi ze met een weinig suiker.Schik de gebakken appelschijfjes in waaiervorm op het brood.Maak appelmoes van geschilde stukken appel en Luikse siroop.Mix de moes tot coullis van appelen en siroop.Bak de sneetjes eendenlever.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eendenlever met appeltjes op verloren brood.
Ingrediƫnten
2 sneden wit brood,4 sneetjes eendenlever,2 appelen,olijfolie,boter,melk,eieren,groene peper,suiker,Luikse siroop.
Hulpmiddelen & keukengerei
*
Leuke tips
De sneetjes eendenlever schikken op de appelschijfjes en lepel de appelcoullis over het bord en versier met groene peper.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
123442
Homepage ID
5972
Smaak
Z
Teller
1795
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
toni