Bereidingswijze
Pocheer de keizersbaars in noilly-prat en visfumet.Haal de gare vis uit het kookvocht en houd de vis warm.Werp de hopscheuten in het kookvocht van de vis en laat de scheuten 3 minuten pocheren.Haal de groente uit het kookvocht en bewaar de scheuten op een warme plaats.(oven).Doe de room bij het kookvocht en kook de saus in.Neem het ingekookte vocht van de kookplaat,roer er klontjes koude boter door en giet de saus door fijne zeef.Bak de in schijven gesneden St.-Jacobsvruchten in boter en breng op smaak met peper en zout
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Keizersbaars en St.-Jacobsvruchten met hopscheuten.
Ingrediƫnten
200gr hopscheuten,400gr keizersbaars,1 dl noilly-prat,1dl visfumet,1 dl room,100 gr boter,4 mooie St.-Jacobsvruchten,kervelpluksels,peper,zout.
Hulpmiddelen & keukengerei
*
Leuke tips
Schik op een bord een bedje van hopscheuten,plaats de keizersbaarsfilet op de scheuten en leg daar de gebakken St.-Jacobsvruchten rond.Lepel de saus op het bord,strooi kervelpluksels over de hopscheuten en serveer zeer warm.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123441
Homepage ID
5972
Smaak
P
Teller
450
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Hopscheuten schoonmaken en harde delen verwijderen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht