Roergebakken Spitskool

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/09/1999 - 22:44
Bereidingswijze
De kipfilet in kleine stukjes snijden..De spitskool in zeer smalle reepjes snijden..wassen en heel goed uit laten lekken..in een wok de olie verhitten de kipblokjes al roerend hierin op een hoog vuur bakken..Na 3 minuten de spitskool erbij doen en alles blijven omscheppen..na 2 minuten de groentesaus en de ketjap erbij doen omschepen...met zout en peper op smaak brengen
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
wok schotel
Ingrediƫnten
300 gr.kipfilet..600 gr.spitskool..2 eetlepels olie..1 eetlepel ketjap manis..1 eetlepel groentesaus..zou en peper.
Leuke tips
serveren met rijst of aardappelpuree
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123439
Homepage ID
9299
Smaak
N
Teller
4873
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
24
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
deke