citrusknuffels.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/09/1999 - 18:37
Bereidingswijze
- Smelt de chocolade au-bain-marie (doe de massa in een kleine pan, zet deze in een grotere pan met kokend water en verwarm de massa al roerende).
- Of in de magnetron, onafgedekt, op ca 525 Watt, gedurende 2-4 minuten.
- Prik de reepjes sinaasappelschil aan een sateprikker en haal ze door de gesmolten chocolade.
- Laat de chocolade hard worden op een vel bakpapier.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Valentijn
Ingrediƫnten
250 gram chocolade
25 gram oranjesnippers
Hulpmiddelen & keukengerei
1 stuk(s) bakpapier
naar smaak sateprikkers
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
123436
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
213
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes