Bereidingswijze
- Verwarm de fond met 1 dl water.
- Voeg de kipfilet en sherry toe.
- Knip de bieslook erboven fijn.
- Breng de bouillon op smaak met zout en peper.
- Schenk het op de druiven.
- Voeg de kipfilet en sherry toe.
- Knip de bieslook erboven fijn.
- Breng de bouillon op smaak met zout en peper.
- Schenk het op de druiven.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Valentijn
Ingrediƫnten
100 gram kipfilet (gerookt)
150 gram druiven (wit)
1 pot fond (gevogelte)
0.50 deciliter(s) Sherry (amontillado)
6 spriet(en) bieslook
naar smaak zout
naar smaak peper
150 gram druiven (wit)
1 pot fond (gevogelte)
0.50 deciliter(s) Sherry (amontillado)
6 spriet(en) bieslook
naar smaak zout
naar smaak peper
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
123434
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
563
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
- Snijd de gerookte kipfilet in gelijke, dunne reepjes.
- Pel de druiven en haal de pitten eruit.
- Verdeel ze over twee kopjes.
- Pel de druiven en haal de pitten eruit.
- Verdeel ze over twee kopjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht