Bouillon Met Gerookte Kip, Sherry En Druiven

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/09/1999 - 18:33
Bereidingswijze
- Verwarm de fond met 1 dl water.
- Voeg de kipfilet en sherry toe.
- Knip de bieslook erboven fijn.
- Breng de bouillon op smaak met zout en peper.
- Schenk het op de druiven.
Afbeelding
Bouillon Met Gerookte Kip, Sherry En Druiven
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Valentijn
Ingrediƫnten
100 gram kipfilet (gerookt)
150 gram druiven (wit)
1 pot fond (gevogelte)
0.50 deciliter(s) Sherry (amontillado)
6 spriet(en) bieslook
naar smaak zout
naar smaak peper
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
123434
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
563
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
- Snijd de gerookte kipfilet in gelijke, dunne reepjes.
- Pel de druiven en haal de pitten eruit.
- Verdeel ze over twee kopjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes