Bereidingswijze
Mengen: gehakt, ei, paneermeel, zout, peper. Daarna de champignons en kipfilet erbij en het geheel kneden tot een bal.
In ingevet bakblik doen. Geraspte kaas, bieslook, paprikapoeder door olie doen en het gehakt hiermee bestrijken.
In de oven 45-50 min. Daarna in dunne plakken snijden als afgekoeld is.
In ingevet bakblik doen. Geraspte kaas, bieslook, paprikapoeder door olie doen en het gehakt hiermee bestrijken.
In de oven 45-50 min. Daarna in dunne plakken snijden als afgekoeld is.
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gevuld gehakt
Ingrediƫnten
1,5 ons kipfilet*1 pond gehakt*1 ei*paneermeel*zout*peper*champignons uit blik/glas*olie*geraspte kaas*bieslook*paprikapoeder**
Hulpmiddelen & keukengerei
bakblik of cakevorm
Leuke tips
Met de pasen kunnen er gekookte eieren in. Het gehaktmengsel uitrollen, gekookte eieren in het midden en weer oprollen en zo in het bakblik leggen. Als je het gehakt dan snijdt komen zo de eieren tevoorschijn.
Door de hoeveelheid vocht kan de onderkant niet zo knapperig zijn, tip: haal uit het bakblik en leg even omgekeerd onder de gril, zo komt er daar ook een knapperig korstje (eventueel ook met de olie en kaas e.d.).
Door de hoeveelheid vocht kan de onderkant niet zo knapperig zijn, tip: haal uit het bakblik en leg even omgekeerd onder de gril, zo komt er daar ook een knapperig korstje (eventueel ook met de olie en kaas e.d.).
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
123430
Homepage ID
2972
Smaak
N
Teller
462
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
*kipfilet koken en aflaten koelen, daarna in kleine stukjes snijden*champignons iets kleiner snijden*oven op 175 graden*ingevet bakblik/cakevorm**
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht