Bereidingswijze
Roer de boter zacht. Pers de knoflook op de boter en roer met wat zout en peper door elkaar. Snijd het stokbrood zo in sneetjes dat ze aan de onderkant aan elkaar vast blijven zitten. Besmeer de sneetjes met knoflookboter en druk het brood weer in model. Wikkel het stokbrood strak in aluminiumfolie en leg het 20 minuten in de voorverwarmde oven. neem het brood uit de folie en snijd de sneetjes los van elkaar.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit brood past zowel bij vleesfondue, visfondie, Chinese fondue als kaasfondue.
Ingrediƫnten
150 gr boter - 2 tot 3 teentjes knoflook - zout - peper - 1 stokbrood.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
123409
Homepage ID
8533
Smaak
P
Teller
2066
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht