Wortelstamppot Met Salami En Kaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/09/1999 - 11:45
Bereidingswijze
Doe de aardappelen met de hutspot in een pan en giet er zoveel water op dat ze tot de helft onderstaan. Roer er het verkruimelde bouilontablet door. Laat met het deksel op de pan in circa 20 min. gaar koken. Giet af en stamp de hutspot fijn. Schep er de in blokjes verdeelde boter, de salami en de kaas door. Proef of er nog zout en/of peper bij moet. Schep de stamppot in een voorverwarmde schaal en bestrooi met de fijngehakte peterselie.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een waanzinnig lekker recept.
Ingrediƫnten
1 kg aardappelen (afkokers) - 150 gr pepersalami, in 3 dikke plakken gesneden - 1 kg panklaar gesneden hutspot (wortel en ui) - 1 vleesbouillontablet - 50 gr boter - 150 gr geraspte oude Goudse kaas - zout - peper - 3 takjes peterselie.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123407
Homepage ID
8533
Smaak
P
Teller
6317
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
76
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de geschilde aardappelen in grote stukken. Snijd de salami in blokjes. Hak of knip de peterselie fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lekkersmullen