Bereidingswijze
courgette raspen> uit laten lekken.
kruiden met zout,peper,nootmuskaat.
mengesel op bladerdeeg leggen, zoals je een sausijzenbroodje maakt.
dichtkappen , bovenkant 3x insnijden en bestrijken met eigeel.
afbakken in oven in +/- 25 minuten.
kruiden met zout,peper,nootmuskaat.
mengesel op bladerdeeg leggen, zoals je een sausijzenbroodje maakt.
dichtkappen , bovenkant 3x insnijden en bestrijken met eigeel.
afbakken in oven in +/- 25 minuten.
Ingrediƫnten
1 courgette, pakje diepvries bladerdeeg,
zout, peper, eigeel, nootmuskaat
zout, peper, eigeel, nootmuskaat
Hulpmiddelen & keukengerei
fijne rasp (kaasrasp)
Leuke tips
zowel koud als warm te eten.
makkelijk en apart groente gerecht als je veel eters hebt.
makkelijk en apart groente gerecht als je veel eters hebt.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
123387
Homepage ID
9283
Smaak
N
Teller
725
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
oven voorverwarmen op 225 graden.
bladerdeeg ontdooien +/- 10 minuten
bladerdeeg ontdooien +/- 10 minuten
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid