Courgette In Bladerdeeg

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/08/1999 - 22:08
Bereidingswijze
courgette raspen> uit laten lekken.
kruiden met zout,peper,nootmuskaat.
mengesel op bladerdeeg leggen, zoals je een sausijzenbroodje maakt.
dichtkappen , bovenkant 3x insnijden en bestrijken met eigeel.
afbakken in oven in +/- 25 minuten.
Ingrediƫnten
1 courgette, pakje diepvries bladerdeeg,
zout, peper, eigeel, nootmuskaat
Hulpmiddelen & keukengerei
fijne rasp (kaasrasp)
Leuke tips
zowel koud als warm te eten.
makkelijk en apart groente gerecht als je veel eters hebt.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
123387
Homepage ID
9283
Smaak
N
Teller
725
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
oven voorverwarmen op 225 graden.
bladerdeeg ontdooien +/- 10 minuten
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
levli
Gelegenheid