Bereidingswijze
Fruit de fijngesneden bosuitjes en knoflook in de ketjap + olie; Voeg de garnalen eraan toe en bak deze licht (niet te lang, vanwege vleessap verlies!); haal de garnalen even uit de pan, voeg de curry toe aan de saus; zet het vuur hoger en blus af met de madeira; voeg de garnalen weer toe, en even verhitten.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
garnalen, sesam olie, ketjap, bos uitjes, teentje knoflook, theelepel thai curry, scheut madeira
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Thais
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
123384
Homepage ID
9602
Smaak
P
Teller
3951
Drank
Uit
Bookmarked
18
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
bosuitjes fijnsnijden en knoflook fijnsnijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht