gemarineerde geitekaasblokjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/08/1999 - 17:53
Bereidingswijze
Was 1 rode peper, maak 'm schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd 'm in dunne reepjes. Verwijder van 200 gr. harde geitenkaas, de korst en snijd 'm in blokjes. Schep in een diep bord 125 ml. (olijf)olie, rode peper en blokjes door elkaar. Bestrooi met (vers) gemalen peper. Ca 1 uur laten staan.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk hartig hapje voor smulpapen.
Ingrediƫnten
1 rode peper, 200 gr. harde geitengaas, olijfolie, peper.
Leuke tips
Gebruik bij deze overheerlijke fijn-zure geitenkaas sauvignon-blanc, zoals bijvoorbeeld le jardin uit de Loire streek.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
123364
Homepage ID
8304
Smaak
N
Teller
204
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
chefjos