Bereidingswijze
Verwijder de velletjes van de hazelnoten en snij ze met een mes niet al te fijn. Vermeng de boter, suiker en de honing tot een homogene massa. Voeg hieraan de gezeefde bloem toe en als laatste de hazelnoten. Vorm nu met de handen koekjes en leg ze op een besmeerde bakplaat en bak ze af in een oven van 180 graden C. Laat ze gedeeltelijk afkoelen en bestrooi ze dan met poedersuiker.
Vertel iets leuks over dit recept
van die ouderwetse koekjes, zoals die bij oma in het blike zaten
Ingrediƫnten
75 gram gepelde hazelnoten
100 gram boter
40 gram poedersuiker
1.5 eetl. honing
100 gram bloem
100 gram boter
40 gram poedersuiker
1.5 eetl. honing
100 gram bloem
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
123332
Homepage ID
9598
Smaak
Z
Teller
774
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht