Bereidingswijze
Vlees afbakken zodat het mooi bruin is en dan een klein beetje water aan toevoegen en deksel op de pan, dit gedurende 20 min.
Afwerken met 2 potjes room en wat extra bourin zodat de saus goed doorsmaakt.
Allerlaatst de champignon toevoegen.
Pasta koken.
Afwerken met 2 potjes room en wat extra bourin zodat de saus goed doorsmaakt.
Allerlaatst de champignon toevoegen.
Pasta koken.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker opgevulde kaloenfilet met boursin & spek
Ingrediƫnten
12 kalkoefilets + 2 doosjes bousin met look! + 300 gr gerookt spek (fijn gesneden) + pezo + boter + pasta + 2 dl room + champignon
Leuke tips
Best pasta gebruiken, aagezien de saus met room al zwaar is.Smakelijk
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123329
Homepage ID
6963
Smaak
P
Teller
1670
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
de kalkoenfilets in het midden besmeren met een dikke laag boursin + pezo op de boursin, dan oprollen en een dun laagje spek eromheen doen. Vastmaken met tandenstokers. Champignon zeer dun snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht