aardappeltortilla's

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/08/1999 - 15:36
Bereidingswijze
de geb. of gefrit. aardappelblokjes in een hoge kom doen een klein beetje zout en kerriepoeder erbij, daarna de groenten/vleesmengsel, salamiblokjes en de fijngehakte peterselie.
doe nog een beetje kerrie, zout en de zwarte peper erbij, kluts de eieren in een schaaltje en giet dit erbij roer dit mengsel goed om.doe ong. 3 eetl. olie in de koekepan en laat het heet worden, giet naar eigen inzicht, 2 of 3 pollepels van het mengsel in de pan en verspreid het over de bodem van de pan. deksel er op en laat dit ong.5 min. op middelhoog vuur gaar worden.
let op dat je goede ovenwanten o.i.d. gebruikt want je moet nu de pannekoek omkeren zodat eze op de deksel terecht komt, pas op voor spetters. als je dit gedaan hebt leg de pnnekoek weer in de pan en laat ook deze kant even gaar worden en zo heb je een heerlijke hoofd gerecht.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
aardappelpannekoek met vlees en/of groenten
Ingrediƫnten
ong.400 gr. aardappels, 100 gr. campignons, 1 kleine rode paprika, 1 kleine groene paprika, 1 prei, 1 tomaat, 1 ons salami, 150 gr. gehakt, kerriepoeder, zwarte peper, zout, olie, 3 kleine eieren en (hetlekkerst is verse) ong. 2 takjes peterselie.
Hulpmiddelen & keukengerei
een goede anti-aanbakkoekepan met een deksel
Leuke tips
je kan er een frisse salade naar kueze bij geven.
tip:je kan deze pannekoek ook koud eten

veel plezier ermee en bon appetito
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
123328
Homepage ID
9412
Smaak
P
Teller
681
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
aardappels in kleine blokjes snijden (geschild ong.2 cm) en deze frituren of bakken in olie.de groenten en de salami ook in blokjes snijden.gehakt rul bakken, daarna de groenten ong. 5 min. meebakken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
koosy