Hartige Taart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/08/1999 - 14:59
Bereidingswijze
Werkwijze:

* Bladerdeeg laten ontdooien (7 plakjes)
* Een ronde taartvorm insmeren met wat boter
* De vorm bekleden met het bladerdeeg, een paar gaatjes (met een vork) prikken in het bladerdeeg

De vulling:

* 6 eieren schuimig kloppen, peper en zout toevoegen
* De creme fraiche loskloppen met een vork en door het eiermengsel roeren
* Het bladerdeeg bekleden met plakken kaas, ham, kaas, ham, kaas (eindigen met kaas)
* Giet hierover het eiermengsel
* Verdeel het zakje geraspte kaas

In de (voorverwarmde) oven 1 uur op 175? en klaar!

Eet smakelijk...
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hartige taart, weer eens wat anders dan gebak, vlaai etc.
Ingrediƫnten
Benodigdheden:

* 1 pakje diepvries bladerdeeg
* 6 eieren
* 2 bekertjes creme fraiche
* wat boter
* 250 gram dik gesneden belegen kaas
* 200 gram dik gesneden ham
* 1 zakje geraspte oude kaas
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
123326
Homepage ID
4166
Smaak
N
Teller
659
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smulpapie