Tomatensoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/08/1999 - 12:59
Bereidingswijze
* Verhit de olie in de koekepan en fruit hierin de uitjes samen met de knoflook.
* Als de uitjes glazig zijn de tomaten erbij doen en al roerend aan de kook brengen. Laat het goed pruttelen tot de tomaten een papje vormen.
* Doe alle kruiden (en de sambal)bij het mengsel en maak het geheel glad met de staafmixer.
* Vermeng de bouillon met de tomatatenpap en laat het nog 15 minuten zachtjes koken.
* Zeef het geheel voor het te serveren (die vellen worden zo verwijderd).
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Pittige tomatensoep met parmezaanse kaas
Ingrediƫnten
1 kilo tomaten
bouillonblokjes (voor 1 liter)
water
2 uien
2 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
Kruiden: peper, zout, zoetstof, basilicum,
oregano, paprikapoeder, kerriepoeder en majoraan
sambal
zakje parmezaanse kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
Grote pan (soeppan)
diepe koekepan of gewone pan
zeef
staafmixer
Leuke tips
Eet de soep samen met parmezaanse kaas
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
123309
Homepage ID
1258
Smaak
P
Teller
1094
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Uien snijden, tomaten snijden en knoflook uitpersen bij de uien.
Bouillon van te voren maken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
wendy