gevulde broodbol met zalm en venkelmayonaise

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/08/1999 - 11:00
Bereidingswijze
Venkel en venkelgroen zeer fijn hakken. Yogonaise met limoensap, zout en peper losroeren. Venkel erdoor scheppen. Van brood kap afsnijden en brood zo uithollen, dat wand van ? 2 cm overblijft. Binnenkant van broodbol met yogonaisemengsel bestrijken. Tomaat, lente-ui, avocado, zalm en 1/2 bakje rucolacress door elkaar scheppen. Bol vullen met afwisselend lagen frisee-sla en zalmmengsel. Garneren met rest van rucolacress en broodkap er schuin opzetten.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Snel en gezond, uit de TIP
Ingrediƫnten
1 meergranen broodbol
1 kleine venkelknol met venkelgroen
3 el yogonaise
1 el limoensap
zout, versgemalen peper
2 vleestomaten, in blokjes
1 lente-ui, in ringen
1 avocado, in blokjes
100 g gerookte zalmsteak of -filet, in blokjes
1 bakje rucolacress
100 g frisee-sla
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Brood
Recept ID
123307
Homepage ID
6815
Smaak
N
Teller
2006
Waardering aantal
2
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
xtray