pan con ago y queso

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/08/1999 - 09:39
Bereidingswijze
1)Afbak baquettes in de lengte door snijden.
2)Deze weer over dwars doorsnijden zodat je vier delen krijgt.
3) broodjes op een met folie bedekt rooster in de voorverwarmde oven in ongeveer 8 minuten bruinbakken.
4)In tussen tijd ontdoe je de knoflook van zijn jasje.
5) Wrijf de bruin gebakken broodjes aan de platte boven kant goed in met knoflook. (Het knoflook teentje wordtsteeds kleiner omdat je over de ruwe kant van het boodje wrijft)
6)schaaf de kaas m.b.v. een kaasschaaf en leg de plakke op de knoflook kant van het broodje.
7) doe de broodjes nog even in de oven tot de kaas een beetje gesmolten is.
8) klaar is je voorgerecht of lekker hapje tussendoor.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
knoflookbrood met kaas lekker spaans voorgerecht, maar ook als lekkere snack
Ingrediƫnten
*afbak baquettes (2 stuks)* Teentje knoflook *extra belegen of oude kaas 100 gr
Hulpmiddelen & keukengerei
oven
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
123306
Homepage ID
4235
Smaak
P
Teller
3943
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
83
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
1)oven 10 min. voorverwarmen op 225 graden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
huggbear