Bereidingswijze
Bak de kipfilet reepjes rondom bruin. 5 minuten laten bakken. Blus af met de dressing. nog even vijf minuten op een laag vuur laten staan, af en toe roeren. Drappeer de sla over 2 borden, snijd de feta in blokjes. Verdeel de sla over de borden, leg hierop de kipfiletreepjes, giet de rest van het vocht uit de pan over het gerecht. Strooi de feta blokjes over de salade.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk zoet voorgerecht met toch iets pittigs.....
Ingrediƫnten
2 kleine kipfilets (een uurtje in de vriezer doen)- bloem- 4 eetlepels honing - 8 eetlepels medium sherry - 4 eelepels azijn (natuurazijn) - 2 ons feta kaas - olie of boter voor het bakken van de kipfilet - veldsla
Hulpmiddelen & keukengerei
Diepe bakpan of Wok, schaaltje voor dressing, houten spatel.
Leuke tips
Heel lekker als voorgerecht, in de zomer lekker als hoofdgerecht.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
123302
Homepage ID
9447
Smaak
Z
Teller
3322
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak eerst de dressing van de honing met de sherry en de azijn. Haal de kipfilets uit de vriezer en snijd deze in dunne reepjes. Haal ze even door de bloem.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht