Kip Tandoori

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/07/1999 - 18:07
Bereidingswijze
In een braadpan de margarine/olie verhitten en de kip ca 5 minuten bakken. De kip uit de pan nemen en het braadvet de uien en de kerrie fruiten.
Tomatenketchup, ketjap, mango chutney en wat sambal toevoegen. Goed door elkaar roeren en de kip er weer bij doen.
Met het deksel op de pan in ca 20 minuten gaar laten worden. Af en toe omroeren en de saus evt. verdunnen met wat water.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Pakistaans kipgerecht. Lekker pittig en makkelijk klaar te maken.
Ingrediƫnten
= hele kipfilet
= tandoorikruiden
= 2 grote uien
= 1 theelepel kerrie
= 3 eetlepels tomatenketchup
= 3 eetlepels ketjap manis
= 2 eetlepels mango chutney
= 1 theelepel sambal
Leuke tips
Lekker met basmati rijst en een gemengde salade naar keus.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123299
Homepage ID
6198
Smaak
P
Teller
1725
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
31
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
= de kipfilet in blokjes snijden
= de uien pellen en in grove stukken snijden
= tandoorikruiden over de kipfiletstukjes strooien samen met een snufje zout en goed mengen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kia