Bereidingswijze
Ei halveren.
Chocolade smelten.
Eierdooier door de chocolade roeren.
Eiwit stijf kloppen.
Slagroom stijf kloppen.
Slagroom en eiwit mengen en hier het chocolade-mengsel doorheen roeren.
Op laten stijven op een koele plaats (kelder of koelkast)
Chocolade smelten.
Eierdooier door de chocolade roeren.
Eiwit stijf kloppen.
Slagroom stijf kloppen.
Slagroom en eiwit mengen en hier het chocolade-mengsel doorheen roeren.
Op laten stijven op een koele plaats (kelder of koelkast)
Vertel iets leuks over dit recept
Chocolade mousse
Ingrediƫnten
Per persoon heb je nodig:
1 reep chocolade van 50 gram (puur is het lekkerst)
1 ei (normaal formaat)
1/2 dl slagroom
1 reep chocolade van 50 gram (puur is het lekkerst)
1 ei (normaal formaat)
1/2 dl slagroom
Hulpmiddelen & keukengerei
Puddingvorm of schaal
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
123260
Homepage ID
7343
Smaak
Z
Teller
540
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht