Eigenwijze Runderstoof

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/07/1999 - 15:33
Bereidingswijze
Smelt de boter in de pan en voeg de runderlappen toe. Keer om en om totdat ze bruin zijn. Voeg toe: de lauwe sausmix (geen koud, dan schrikt het vlees en blijft het taai); de rode wijn; de knoflook; zilveruitjes; laurierblaadjes; ontbijtkoek;
Laat geheel sudderen tot vlees gaar is. Voeg evt. zout naar smaak toe.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hoofdgerecht op eigen wijze gemaakt.
Ingrediƫnten
Runderstooflapjes, mager; Hoeveelheid naar persoonlijke smaak van vlees.; Boter; Knoflooktenen; half kopje zilveruitjes (zonder vocht); FLINKE scheut rode wijn; zakje voor jus-mix met uitjes; laurierblaadjes(4, gedroogd); twee sneetjes ontbijtkoek;
Hulpmiddelen & keukengerei
Stoofpan;
Leuke tips
Lekker met pommes Parisiennes en broccolie.
Tip: serveer dezelfde rode wijn erbij!
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123239
Homepage ID
3237
Smaak
P
Teller
1090
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snipper de knoflooktenen; snipper de ontbijtkoek; leng de jusmix aan met lauw water, hoeveelheid volgens beschrijving op zakje;
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
tessadijkstra