Bereidingswijze
Rol de sneetjes brood uit met de deegroller; Besmeer met kruidenkaas; Leg op iedere snee brood een plak zalm en 3 sprietjes bieslook die er aan weerszijden uitsteekt. Rol het sneetje brood strak op. Snijd de rolletjes overdwards doormidden en wikkel om ieder helft een spriet bieslook, die je knoopt (voorzichtig: hier komt het geduld bij kijken!!) Zet ze met de sprietjes naar boven neer. (2 p.p)
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Borrelhapje, 'japans getint'
Ingrediƫnten
4 sneden casinobrood; kuipje Boursin of Bressot; verse bieslook; 4 plakken gerookte zalm (a 25 gr)
Hulpmiddelen & keukengerei
Deegroller (en veel geduld...)
Leuke tips
Serveer met een feestelijke borrel.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
123238
Homepage ID
3237
Smaak
Q
Teller
786
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijdt korsten van casinobrood; was de bieslook;
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht