gevulde geeltjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/07/1999 - 14:57
Bereidingswijze
Oven voorverwarmen 200 ?C,rijst 12 min.laten koken, afgieten en in kom scheppen. 1 eetlepel olijfolie verhitten en een fijngesnipperde ui goudbruin bakken (5 a 6 min), dan 2 teentjes geperst knoflook toevoegen en 1 min. laten meebakken,rijst,een versneden gepelde tomaat,1 kop geraspte Old Amsterdamkaas,1/4 kop gemalen parmezan, 1/4 kop fijngesneden basilicum en 1/4 kop fijngehakte peterselie aan toevoegen, degelijk mengen en op smaak brengen met peper en zout. De vulling in de peperhelften aanbrengen en ongeveer 30 tot 35 min. laten bakken in een ovenschotel tot de pepers zacht zijn en de vulling goudbruin...
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
semi-vegetarisch
Ingrediƫnten
grote gele pepers,grote kop rijst,grote gepelde tomaat, kaas & kruiden, olijfolie
Leuke tips
Een wit Retsina wijntje is aan te raden
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
123234
Homepage ID
9411
Smaak
P
Teller
148
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
pepers doorsnijden in de lengte en de zaadlijsten verwijderen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
papzakje