lange vinger sandwiches (zalm)

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/07/1999 - 14:39
Bereidingswijze
Smeer de witte boterhammen aan beide kanten in met boter, de volkorenboterhammen aan een kant.
Meng de zalm, de maqyonaise het sap en de peper.
Leg de helft van de volkorenboterhammen op een groot werkblad.
Bestrijk ze met het zalmmengsel en bedek ze met de witte boterhammen.
Beleg die met de augurk en de citroenschil en dek ze af met de overgebleven boterhammen.
Snijd de korstjes van de sandwiches.
Snijd elke sandwich in drie lagen.


Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker bij english tea.
Ingrediƫnten
? gesneden witbrood
1 gesneden volkorenbrood
250 gr boter

Vulling 1,
250 gr uitgelekte, rode zalm (blik) zonder graten
1 el mayonaise
1 theel citroensap
? theel versgemalen zwarte peper

Vulling 2,
2 augurken in dunne plakjes
1 theel geraspte citroenschil
Hulpmiddelen & keukengerei
Leuke tips
Vers zijn de sandwiches het lekkerst, eventueel in plastic verpakt 2 uur in koelkast bewaren.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
123229
Homepage ID
7047
Smaak
N
Teller
319
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sonjaculinair