Ciabatta Met Kastanjechampignons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/07/1999 - 14:28
Bereidingswijze
Ciabattabrood overlangs halveren en beide zijden besmeren met margarine. Elke helft doormidden snijden. Ontbijtspek in ? 7 min. zachtjes uitbakken. Champignons en kruiden toevoegen en ? 5 min. op matig vuur al omscheppend meebakken. Mengsel op smaak brengen met zout en peper en over ciabattabrood verdelen.
Eventueel bestrooien met geraspte kaas
Afbeelding
Ciabatta Met Kastanjechampignons
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ciabatta brood met spekjes en champignons
Ingrediƫnten
1 ciabatta (250 - 300 gr)
margarine
150 g mager ontbijtspek in reepjes
300 g kastanjechampignons of andere paddestoelen, in plakjes
2 tl provencaalse kruiden
zout en peper
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
123227
Homepage ID
9197
Smaak
N
Teller
640
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
shell_seeker