Bereidingswijze
Ingredienten mengen en garnalen er enige tijd (ong. uurtje) in laten marineren, door elkaar scheppen en met een scheutje olie op hoog vuur bakken in ongeveer 5 minuutjes.
Eet smakelijk...
Eet smakelijk...
Vertel iets leuks over dit recept
Om je vingers bij op te eten, zo lekker. Kan als borrelhapje maar ook als bijgerecht bij een maaltijd worden genuttigd.
Ingrediƫnten
grote jumbogarnalen(die met het staartje!); 2 teentjes knoflook fijngehakt; scheutje ketjap; heel veel verse zwarte gemalen peper; 1 tl djahe (gemberpoeder)
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
123221
Homepage ID
2427
Smaak
P
Teller
6658
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht