Roergebakken Roodlof

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/07/1999 - 12:09
Bereidingswijze
Olie in de pan goed verhitten. Roer hierin de roodlofblaadjes met de suiker, zout en peper enkele minuutjes maar niet te lang; ze moeten net zacht en glazig zijn.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een enigzins zoet groentengerecht, heerlijk bij wild.
Ingrediƫnten
* 8 stronkjes roodlof (niet al te groot)
* scheut olijfolie extra vergine
* 1 suikerlepel suiker
* wat peper en zout van de molen
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok
Leuke tips
Heerlijk bij een wildgerecht; dat vraagt om wat "zoets".
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
123202
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
7260
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Haal de kern uit de stronkjes en haal nu ALLE blaadjes van de stronkjes. Even wassen en goed drogen in de slacentrifuge.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan