Bereidingswijze
Schil de appels en verwijder de klokkenhuizen.
Snijd de appels in kleine stukjes en besprenkel ze met citroensap.
Bak de biefstukjes in de bakboter op hoog vuur ros?.
Neem ze uit de pan en houd ze warm (op een vuurvast bord, in een oven van
100?C).
Schenk de fond en de Calvados bij het bakvet en laat het even doorkoken.
Klop kleine klontjes koude roomboter door de saus (= monteren).
Voeg de appel en de gehakte pecannoten toe en laat de saus door en door
warm worden.
Garneer met wat cranberriecompote en serveer met even geblancheerde groene
asperges of peultjes en aardappeltjes.
Snijd de appels in kleine stukjes en besprenkel ze met citroensap.
Bak de biefstukjes in de bakboter op hoog vuur ros?.
Neem ze uit de pan en houd ze warm (op een vuurvast bord, in een oven van
100?C).
Schenk de fond en de Calvados bij het bakvet en laat het even doorkoken.
Klop kleine klontjes koude roomboter door de saus (= monteren).
Voeg de appel en de gehakte pecannoten toe en laat de saus door en door
warm worden.
Garneer met wat cranberriecompote en serveer met even geblancheerde groene
asperges of peultjes en aardappeltjes.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hertenbiefstuk met een bijzondere saus
Ingrediƫnten
4 hertebiefstukjes ? 125 gr
2 appels
1 dl wildfond
25 gr roomboter
citroensap
1 borrelglaasje Calvados
2 eetlepels grofgehakte pecannoten
bakboter
2 appels
1 dl wildfond
25 gr roomboter
citroensap
1 borrelglaasje Calvados
2 eetlepels grofgehakte pecannoten
bakboter
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
123200
Homepage ID
1584
Smaak
N
Teller
1875
Drank
Uit
Bookmarked
25
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht