Amuse

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/07/1999 - 10:14
Bereidingswijze
 Oven / grill aanzetten
 Champignons schoonvegen en in plakjes snijden
 Knoflook schoonmaken
 Brood roosteren en in blokjes snijden
 Mozarella in 32 kleine plakjes snijden
 Peterselie klein knippen
 Olie in pan verwarmen
 Knoflook boven pan uitpersen
 Champignons toevoegen
 Wat italiaanse kruiden, zout en peper erbij
 Lekker laten bakken
 Broodblokjes op bakplaat/bakpapier zetten
 Champignons uit laten lekken
 Over broodblokjes verdelen
 Mozarella over blokjes verdelen
 Toastjes in oven 5 min.
 Garneren met peterselie toefje
Aantal personen
32.00
Vertel iets leuks over dit recept
Toast met champignons
Ingrediënten
Champignons op toast
 1 bakje champignons
 beetje olijfolie
 Italiaanse keukenkruiden
 Verse peterselie
 2 teentjes knoflook
 zout/peper
 2 mozarella kaasjes
 3 sneetjes witbrood


Hulpmiddelen & keukengerei
 broodrooster
 keukenpapier
 knoflookpers
 scherp mes
 broodplank
 koekenpan
 schuimspaan
 oven / grill
 bakplaat
 bakpapier
 32 lepels / gebaksvormpjes hele kleine
 schaal
Leuke tips
witte wijn, mag wat steviger zijn zoals een chardonnay of een tokay pinot gris
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
123182
Homepage ID
2373
Smaak
N
Teller
3578
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
20
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
simacpmkookclub