Bereidingswijze
Filetreepjes bestrooien met zout en peper, en bakken op hoog vuur tot het bruin is. Op het allerlaatst de knoflook even meebakken.
Veldsla verdelen over 2 borden + de artisjok en de olijven. Het vlees erover verdelen en alles omscheppen met de dressing. Bestrooien met de parmenzaanse kaas.
Veldsla verdelen over 2 borden + de artisjok en de olijven. Het vlees erover verdelen en alles omscheppen met de dressing. Bestrooien met de parmenzaanse kaas.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker gemakkelijk
Ingrediƫnten
Zakje veldsla - 2 varkensfilet lapjes - 1 teen knoflook - paar groene olijven - 1 blikje artisjokharten (200 gr) - 4 el olijfolie - 1 el basilicum - 1 el citroensap - zout en peper - 2 el geschaafde parmenzaanse kaas
Leuke tips
Met een bruin stokbroodje met boter heb je een complete maaltijd.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123125
Homepage ID
6257
Smaak
N
Teller
59
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Artisjokharten uit laten lekken en in stukjes snijden.
Olijven in plakjes snijden.
3 el olie en citroesap en basilicum doorelkaar roeren.
Filet in dunne reepjes snijden.
Knoflook fijn snijden.
Olijven in plakjes snijden.
3 el olie en citroesap en basilicum doorelkaar roeren.
Filet in dunne reepjes snijden.
Knoflook fijn snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht