Scampi'S Met Curry

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/06/1999 - 14:56
Bereidingswijze
scami's bakken + curry overstrooien, na ongeveer 3 min de groenten brunoise aan toevoegen en mee laten stoven.
Blussen met de witte wijn en nouilly prat.
Room toevoegen en alles tot de gewenste dikte laten inkoken
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
24 scampi's + 1 appel (jonagold) + 1 dl witte wijn + een scheutje nouilly prat + 1 dl room + 1 eetlepel curry + 1 selder + 1/2 klolselder
Leuke tips
eerst bord napperen en dan scampi's op hun konthe laten rusten
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
123109
Homepage ID
6963
Smaak
P
Teller
7532
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
groenten in brunoise snijden - scampi's pellen , darmkanaal verwijderen!!! en staartje aan de scampi's laten. Een goede snee in de scampi's maken zodanig dat je mooi recht kunt severen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
vetzakje