Bereidingswijze
ajuinen in een veel boter stoven, tomaten na 5 min toevoegen. Veel peper aan toevoegen + water. Een stukje soepvlees geeft een goede smaak aan de soep. De soep ongeveer 20 min laten koken. Afwerken met de tomatenpuree + eventueel een beetje zout OPGELET de bouillon is al zeer zout. Dit alles door een passe-vite draaien en de soep is klaar.
Als je geen passe-vite hebt, de soep mixen en door een zeef doen zodanig je geen pitjes of velletjes hebt.
Als je geen passe-vite hebt, de soep mixen en door een zeef doen zodanig je geen pitjes of velletjes hebt.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker tussendoortje of als voorgerecht
Ingrediƫnten
10 tomaten - 4 soeplepels kippebouillon (knorr in poedervorm) - water - 3 grote ajuinen. eventueel soepvlees
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
123103
Homepage ID
6963
Smaak
N
Teller
1783
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
ajuinen grof snijden + tomaten fijner snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht