Bereidingswijze
aardappelen koken.en de andijvie zeer fijn snijden.
Gehakt rul bakken, fijn gesneden ui en gesneden champignons meebakken.
nasie kruiden en ketjap toevoegen en alles zachtjes laten smoren
Pure maken van aardappelen,melk,boter en nootmuskaat daarna de andijvie er door roeren..
Gehakt rul bakken, fijn gesneden ui en gesneden champignons meebakken.
nasie kruiden en ketjap toevoegen en alles zachtjes laten smoren
Pure maken van aardappelen,melk,boter en nootmuskaat daarna de andijvie er door roeren..
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekkere pittige andijvie stampot
Ingrediƫnten
1 pond andijvie
aardappelen 4 personen
1 pond runder gehakt
1 grote ui
1 doosje champignons
2 eetlepels zoete ketjap of iets meer
1 zakje nasie kruiden
half kopje warme melk
nootmuskaat
klein klontje boter
aardappelen 4 personen
1 pond runder gehakt
1 grote ui
1 doosje champignons
2 eetlepels zoete ketjap of iets meer
1 zakje nasie kruiden
half kopje warme melk
nootmuskaat
klein klontje boter
Leuke tips
Andijvie stampot en Gehaktprut
appart serveren
eet smakelijk
appart serveren
eet smakelijk
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123102
Homepage ID
9299
Smaak
P
Teller
539
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
nasie kruiden wellen in heet water
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht