Bereidingswijze
Maak de prei schoon en snijd het in kleine stukjes.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de schnitzels gaar. Bestrooi ze met zout en peper. Leg ze op een boord en dek ze af met aluminiumfolie om ze warm te houden.
Roerbak de prei en de paprika in het achtergebleven vet.
Roer de ketjap en 10 el water erdoor en breng het aan de kook.
Verdeel de schnitzel's over 4 boorden en giet de saus erover.
Kook de rijst gaar en serveer dit met een schaaltje rauwkost bij de schnitzels.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de schnitzels gaar. Bestrooi ze met zout en peper. Leg ze op een boord en dek ze af met aluminiumfolie om ze warm te houden.
Roerbak de prei en de paprika in het achtergebleven vet.
Roer de ketjap en 10 el water erdoor en breng het aan de kook.
Verdeel de schnitzel's over 4 boorden en giet de saus erover.
Kook de rijst gaar en serveer dit met een schaaltje rauwkost bij de schnitzels.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker stukje gevogelte met prei-ketjapsaus.
Maar 350 kcal.
Maar 350 kcal.
Ingrediƫnten
- 2 stronkjes prei
- 1 rode paprika
- 3 el zonnebloemolie
- 6 el ketjap manis
- 4 magere kalkoenschnitzel's
- 4 kopjes witte rijst
- bakje gemengde rauwkost
- 1 rode paprika
- 3 el zonnebloemolie
- 6 el ketjap manis
- 4 magere kalkoenschnitzel's
- 4 kopjes witte rijst
- bakje gemengde rauwkost
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
123083
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
1859
Drank
Uit
Bookmarked
21
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht