Bereidingswijze
bakt het gehakt mooi bruin en leg dit als 1 ste laag in een ovenschotel doe daarboven een laagje appelmoes en daarboven een laagje pureepatatjes. Herbegin met het gehakt vervolgens de appelmoes en dan nog als afsluiter het 2 de laagje puree.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
een favoriet grecht voor jong en oud
Ingrediƫnten
gehakt: 600 gr., aardappelen (8 grote), 6 jonagolden of stoofappelen
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
123042
Homepage ID
6963
Smaak
Q
Teller
1502
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
aardappelen koken - appels stoven - gehakt bakken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid