Bereidingswijze
Bestrooi de sucadelappen met peper, zout, kerrie en ketoembar.
Braad het vlees in 15 minuten rondom bruin.
Voeg dan toe:
2 dl appelsap, 2 dl water, 2 theelepels sambal, 1 eetlepel hot curry.
Laat dit tenminste 3-4 uur sudderen op een laag pitje.
Vlees uit de pan halen.
Saus binden met wat aardappelzetmeel of maizena
Braad het vlees in 15 minuten rondom bruin.
Voeg dan toe:
2 dl appelsap, 2 dl water, 2 theelepels sambal, 1 eetlepel hot curry.
Laat dit tenminste 3-4 uur sudderen op een laag pitje.
Vlees uit de pan halen.
Saus binden met wat aardappelzetmeel of maizena
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Sucadelappen die lekker mals zijn en heerlijk smaken bij allerlei groenten
Ingrediƫnten
4 sucadelappen,
peper,
zout,
ketoembar,
kerrie,
hot curry poeder
2 dl appelsap,
2 dl water,
2 theelepels sambal oelek,
Maizena,
150 gram croma
peper,
zout,
ketoembar,
kerrie,
hot curry poeder
2 dl appelsap,
2 dl water,
2 theelepels sambal oelek,
Maizena,
150 gram croma
Hulpmiddelen & keukengerei
braadpan
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123039
Homepage ID
3612
Smaak
P
Teller
18146
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht