Bereidingswijze
Doe alles on een molen en maal het fijn.
Doe een pan met water op het vuur en voeg alle kruiden toe tot het goed kookt.Vervolgend de pindakaas erin, goed blijven roeren tot deze goed is opgelost in het hete water,
Hierna de ketjap toevoegen tot het de juiste smaak heeft.
Doe een pan met water op het vuur en voeg alle kruiden toe tot het goed kookt.Vervolgend de pindakaas erin, goed blijven roeren tot deze goed is opgelost in het hete water,
Hierna de ketjap toevoegen tot het de juiste smaak heeft.
Ingrediƫnten
5 eetlepels pindakaas
2 bouillion blokjes
zout
2 eetlepels knoflook
1 eetlepel gember
2 stukjes tamarinde
2 eetlepels ketjap zoet + zout
1 grote peper
1 eetlepel suikert
2 theelepels laos(gember)
1 blaadje citroengras(sereh)
2 theelepels ketoembar(koreander)
2 bouillion blokjes
zout
2 eetlepels knoflook
1 eetlepel gember
2 stukjes tamarinde
2 eetlepels ketjap zoet + zout
1 grote peper
1 eetlepel suikert
2 theelepels laos(gember)
1 blaadje citroengras(sereh)
2 theelepels ketoembar(koreander)
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
123024
Homepage ID
5586
Smaak
N
Teller
508
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht