Bereidingswijze
Bak in de olie de ingredienten.Maak het vuur uit ,doe het vlees in de pan en laat het minstens 2 uur intrekken.
Rijg het vlees aan de stokjes en rooster boven een houtskoolovuur.
Rijg het vlees aan de stokjes en rooster boven een houtskoolovuur.
Ingrediƫnten
500 gram varkenvlees, kip of rund
1 kleine prei
1 theelepel gember
1 theelepel laos
1 theelepel koreander
1/2 eetlepel aromat
1 theelepel tamarinde
1 theelepel suiker
2 eetlepels olie
2 eetlepels zoete ketjap
1 theelepel komijn(djintin)
1 theelepel witte peper
30 sate stokjes
1 kleine prei
1 theelepel gember
1 theelepel laos
1 theelepel koreander
1/2 eetlepel aromat
1 theelepel tamarinde
1 theelepel suiker
2 eetlepels olie
2 eetlepels zoete ketjap
1 theelepel komijn(djintin)
1 theelepel witte peper
30 sate stokjes
Leuke tips
Gepofte aardappels met kruidenboter en salade
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
123023
Homepage ID
5586
Smaak
Z
Teller
303
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Vlees in blokjes snijdenen kruiden met de helft van de kruiden.
Laat het vlees 1 uur afgedekt staan.
Laat het vlees 1 uur afgedekt staan.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht