Sateh

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/04/1999 - 22:44
Bereidingswijze
Bak in de olie de ingredienten.Maak het vuur uit ,doe het vlees in de pan en laat het minstens 2 uur intrekken.
Rijg het vlees aan de stokjes en rooster boven een houtskoolovuur.
Ingrediƫnten
500 gram varkenvlees, kip of rund
1 kleine prei
1 theelepel gember
1 theelepel laos
1 theelepel koreander
1/2 eetlepel aromat
1 theelepel tamarinde
1 theelepel suiker
2 eetlepels olie
2 eetlepels zoete ketjap
1 theelepel komijn(djintin)
1 theelepel witte peper
30 sate stokjes
Leuke tips
Gepofte aardappels met kruidenboter en salade
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
123023
Homepage ID
5586
Smaak
Z
Teller
303
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Vlees in blokjes snijdenen kruiden met de helft van de kruiden.
Laat het vlees 1 uur afgedekt staan.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
shaia