Bereidingswijze
- Sausje roeren van citroensap, zout, peper en olijfolie.
- Vlees en champignons in flinterdunne plakken snijden.
- Saus erover schenken.
- Parmezaanse kaas erover verdelen.
- Versgemalen peper erover strooien.
- Vlees en champignons in flinterdunne plakken snijden.
- Saus erover schenken.
- Parmezaanse kaas erover verdelen.
- Versgemalen peper erover strooien.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
300 gram ossehaas
3 eetlepel(s) citroensap
naar smaak zout
naar smaak peper
8 eetlepel(s) olie (olijf)
50 gram champignons
50 gram kaas Parmezaanse (geraspt)
3 eetlepel(s) citroensap
naar smaak zout
naar smaak peper
8 eetlepel(s) olie (olijf)
50 gram champignons
50 gram kaas Parmezaanse (geraspt)
Hulpmiddelen & keukengerei
1 stuk(s) aluminiumfolie
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
123007
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
1556
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Ossehaas in aluminiumfolie verpakt ca. 45 minuten in diepvries laten opstijven.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht