Zeevruchtensalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/04/1999 - 20:21
Bereidingswijze
- Snijd de kabeljauw in blokjes, voeg viskruiden toe.
- Verhit de olie en bak de blokjes vis in 10 minuten gaar.
- Laat de kabeljauwblokjes afkoelen.
- Snijd de krabstick in plakjes.
- Meng de garnalen en krabstick door de visblokjes.
- Snijd de komkommer in blokjes en meng met de mais.
- Roer de groenten door de vissoorten.
- Kruid dit mengsel met peper, zout en paprikapoeder.
- Maak een dressing van de room, fritessaus en Noilly Prat.
- Hol de halve grapefruit uit en snijd het vruchtvlees klein.
- Vul de grapefruithelft met de sla en vruchtvlees.
- Schep hier het vis-groentemengsel op.
- Schenk de dressing over de salade.
- Garneer met de limoenschijfjes en verse dille.
- Serveer de salade met toast en citroenboter.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
100 gram kabeljauw OF 100 gram zalm (gerookt) OF 100 gram forel (gerookt)
1 theelepel(s) viskruiden
1 eetlepel(s) olie (zonnebloem)
1 stuk(s) krabsticks
1.00 eetlepel(s) garnalen
2 eetlepel(s) maiskorrels
0.25 stuk(s) komkommer
zout
peper
paprikapoeder
1 eetlepel(s) slagroom (geklopt)
2 eetlepel(s) fritessaus
1 scheutje(s) Noilly Prat
0.50 stuk(s) grapefruit
sla (gemengd)
2 schijven limoen
1 takje(s) dille (vers)
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
123003
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
415
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes