Bereidingswijze
- Snijd de tomaten in partjes.
- Pel en snijd de ui in ringen.
- Klop een sausje van de rest van de ingredienten.
- Schep het sausje door de tomaten en de uien.
- Laat de salade op smaak komen in de koelkast.
- Pel en snijd de ui in ringen.
- Klop een sausje van de rest van de ingredienten.
- Schep het sausje door de tomaten en de uien.
- Laat de salade op smaak komen in de koelkast.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Marokko
Ingrediƫnten
500 gram tomaten (vlees)
1 stuk(s) uien (rood)
4 eetlepel(s) olie (olijf)
1 eetlepel(s) citroensap
1 |teentje(s) knoflook (fijngehakt)
zout
peper
4 eetlepel(s) koriander (fijngeknipt)
1 mespunt paprikapoeder
1 stuk(s) uien (rood)
4 eetlepel(s) olie (olijf)
1 eetlepel(s) citroensap
1 |teentje(s) knoflook (fijngehakt)
zout
peper
4 eetlepel(s) koriander (fijngeknipt)
1 mespunt paprikapoeder
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Marokkaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
123001
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
4382
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht