Bereidingswijze
- Verwarm de suiker in een koekepan tot ze goudbruin is geworden.
- Voeg de pinda's toe en giet de massa uit op een beboterd bakblik of aanrecht.
- Strijk met een vet mes de bovenkant glad, en snijd er nog blokjes van voordat de massa koud is geworden.
- Voeg de pinda's toe en giet de massa uit op een beboterd bakblik of aanrecht.
- Strijk met een vet mes de bovenkant glad, en snijd er nog blokjes van voordat de massa koud is geworden.
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
250 gram suiker
250 gram pinda's
250 gram pinda's
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
123000
Homepage ID
3885
Smaak
Z
Teller
222
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht